Προσφορές

Ατμοποιητες

Σε αυτή τη κατηγορία θα βρίσκεται ατμοποιητές της μεσαίας κατηγορίας οσον αφορά την αποδοσή τους. Πρόκειται για ατμοποιητές ειτε για νεοεισερχόμενους ειτε για ατμιστές που επιθυμούν οικονομικότερους ατμοποιητές χωρίς να χάνουν το σύνολο της απόδοσης των ατμοποιητών της ανώτερης κατηγορίας. Πρόκειται ως επι το πλείστον για ατμοποιητές με παραχωρήσεις στο θεμα ποιότητας και υλικών (για λόγους εξοικονόμησης) με συνέπεια να αποδίδουν χαμηλότερα στους τομείς ποιότητας ατμίσματος χωρίς εν πάσει περιπτώσει να υπάρχει χάος στην απόδοσή τους σε σχέση με την ανώτερη κατηγορία. Μόνο ατμοποιητές που πληρούν τα κριτήρια μας θα ενσωματόνονται σε αυτή τη κατηγορία. Βασική προυπόθεση ειναι τουλάχιστον ν αποδίδουν περίπου στα 2/3 σε σχέση με τον ατμοποιητή αναφοράς μας (SM soko ICE). Η μέθοδος της δοκιμής μας ειναι να σετάρονται οι πρός δοκιμή ατμοποιητές και να ατμίζονται για 2 ωρες σε 2 ημέρες. Εν ολίγοις οι ατμοποιητές αυτής της κατηγορίας αποτελούν προσπάθεια εξισορόπησης κόστους ως πρός την απόδοση.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • XDRIPss Driping Atomizer
    Επισκευαζόμενος ατμοποιητής τυπου driping. Κατασκευασμένος απο ατσάλι. Απλός στο στήσιμο με καλή απόδοση λόγω της μικρής σχετικά καμπάνας. Ευκολη τοποθέτηση της αντίστασης με βιδάκια που μένουν στη θέση τους για να μη τα χάνουμε   Γεύση 2/3   Χτύπημα 2/3   Ντουμάνι 2/3   Χρηστικότητα 2/3 ..
  10,00€
 • CE9 SS The Phoenix
  O γνωστός μας αυτμοποιητής, ευκολος, απλός, σχεδόν αναλώσιμος τώρα σε SS. Για ντρίπινγκ και μόνο. Απλός στη επισκευή στα μείον οτι χρειάζεστε κατσαβιδάκι. Δέχεται καμμια 10αριά σταγόνες περίπου πριν αρχίσετε το σκούπισμα των υγρών.    Γεύση 2/3   Χτύπημα 2/3   Ντουμάνι 2/3   Χρηστικότητα 2/3 ..
  12,50€
 • Vision ETERNITY
  Επισκευαζόμενος ατμοποιητής με διτή προσωπικότητα (ντρίπινγκ και τυπου EGO τάνκ). Κατασκευασμένος απο επινικελωμένο ορείχαλκο. Απλός στο στήσιμο με σχετικά καλή απόδοση γι' αυτά που ζητάει. Σχετικά σφιχτη τζούρα. Σαν ντρίπινγκ αποδίδει καλύτερα και η ποσότητα που μπορείτε να τον τροφοδοτήσετε ειναι ισως και παραπάνω απο 1ml (20-30 σταγόνες). Σάν τάνκ τύπου EGO υστερεί στη ροή της τροφοδοσίας σε απανωτές τζούρες (πάνω απο 4) όπως όλοι αυτού του τύπου. Ολα οσα χρειάζεστε βρίσκονται στην αρχική συσ..
  23,00€
Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος καθώς και η αγορά προϊόντων σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών.