Τρόποι πληρωμής

1. Κατάθεση σε λογαριασμό τράπεζας Πειραιώς ΑΡ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ : GR 37 0172 0370 0050 3705 8549 028  . Προσοχή, αν δεν καταθέσετε τη συνολική αξία της παραγγελία σας εντός δύο ημερών η παραγγελία σας ακυρώνεται.

2. Αντικαταβολή με  ΕΛΤΑ COURIER. Πληρώνετε κατά την παράδοση. 

3. Πληρωμή μέσω email λογαριασμού PAYPAL. Το κατάστημα μας(Atmorama.gr) δεν επεξεργάζεται ουτε αποθηκεύει ουτε εχει οποιαδήποτε επαφή με τα στοιχεία σχετικά με τις πληρωμές των πελατών μέσω email λογαριασμών PAYPAL. Το σύνολο των απαραίτητων ενεργειών σε αυτή τη περίπτωση διενεργείται απο το PAYPAL. 

4. Πληρωμή με πιστωτική η χρεωστική κάρτα μεσω επεξεργασίας PAYPAL. SSL encryption 128bit. Το κατάστημα μας(Atmorama.gr) δεν επεξεργάζεται ουτε αποθηκεύει ουτε εχει οποιαδήποτε επαφή με τα στοιχεία σχετικά με τις πιστωτικές η χρεωστικές κάρτες των πελατών. Το σύνολο των απαραίτητων ενεργειών σε αυτή τη περίπτωση διενεργείται απο το PAYPAL. 

5. Πληρωμή με πιστωτική η χρεωστική κάρτα μεσω επεξεργασίας VIVA PAYMENTS η χρησιμοποιώντας το VIVA wallet σας εφ'οσον εχετε. Εφ'οσον το επιθυμείτε μπορείτε να πληρώσετε και σε δόσεις αν εχετε χρησιμοποιήσει κάποια πιστωτική κάρτα. Αν η παραγγελία σας υπερβαινει τα 100 Ευρώ σε δύο δόσεις, τα 200 ευρώ σε 3 δόσεις και σε 4 δόσεις ανω των 400 Ευρώ. SSL encryption 128bit. Το κατάστημα μας (atmorama.gr) δεν επεξεργάζεται ουτε αποθηκεύει ουτε εχει οποιαδήποτε επαφή με τα στοιχεία σας σχετικά με τις πιστωτικές η χρεωστικές η prepaid κάρτες των πελατών. Το σύνολο των απαραίτητων ενεργειών σε αυτη τη περίπτωση διενεργείται απο τη VIVA PAYMENTS.

6. ​Πληρωμή τοις μετρητοίς στο κατάστημα μας, Κοίλης 23 - Α.Πετράλωνα. Προσοχή, αν δεν παραλάβετε τη παραγγελία  εντός δύο ημερών η παραγγελία σας ακυρώνεται.

Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος καθώς και η αγορά προϊόντων σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών.