Οροι χρήσης

Το κατάστημα μας απευθύνεται σε ενήλικα ατομα, επομένως απαγορεύεται αυστηρά και απόλυτα η περιήγηση στο διαδικτυακό μας τόπο σε ατομα ηλικίας κάτω των 18 ετών. Επιπρόσθετα απαγορεύεται η χρήση των προιόντων που αναγράφονται στο διαδικτιακό μας κατάστημα απο ατομα ηλικίας κάτω των 18 ετών. Δημιουργώντας λογαριασμό η αν προβαίνετε σε αγορές συμφωνείτε αυτόματα οτι η ηλικία σας ειναι μεγαλύτερη των 18 ετών.

Το ηλεκτρονικό κάπνισμα δεν αποτελεί μέθοδο διακοπής καπνίσματος αλλά ενναλακτικό τρόπο καπνίσματος την οποία οι χρήστες της μεθόδου την αποκαλούμε ατμισμα.

Λόγω της ποσότητας των πληροφοριών που περιέχονται στο διαδικτιακό μας τόπο ειναι πιθανόν να υπάρχουν η υπάρξουν στο μέλλον τυπογραφικά λάθη στις αναγραφόμενες τιμές η στις περιγραφές των προιόντων . Σε περίπτωση τυπογραφικού λάθους επι των αναγραφόμενων τιμών αν υπάρξει παραγγελία πελάτη, αυτός θα ενημερώνεται και θα μπορεί να επιλέξει τη διόρθωση της αξίας της παραγγελίας η την ακύρωση της παραγγελίας. Επιπρόσθετα το atmorama.gr ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση τυπογραφικού λάθους στις περιγραφές των προιόντων εξ' αιτίας της οποίας ο πελάτης μπορεί να ζημιωθεί λόγω αυτών των λαθών. Θεωρούμαι σοβαρό θέμα την ακρίβεια των περιεχομένων στο διαδικτιακό μας τόπο και παρακαλούμε τους επισκέπτες η τους πελάτες μας να μας ενημερώνουν αν διαπιστώνουν τέτοια λάθη στο emai  :  info@atmorama.gr

Στο διαδικτιακό μας τόπο υπάρχουν πολλές αναπομπές (links) με τη μορφή ειτε απευθείας αναπομπών ειτε με τη μορφή γραφικών αναπομπών (banners). Το Atmorama.gr δεν ευθύνεται ουτε ελέγχει το περιεχόμενο αυτών των διαδικτιακών τόπων επομένως αποποιούμεθα κάθε ευθύνη απορέουσα των αναπομπών αυτών.

Το Atmorama.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί απροειδοποίητα το περιεχόμενο, τις περιγραφές  η τις τιμές των προιόντων που περιέχονται σε αυτόν  τον διαδικτιακο τόπο.

To Atmorama.gr διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώνει παραγγελίες για οιοδήποτε λόγο ακόμα και αν αυτές εχουν εξωφληθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Το ποσό που πληρώσατε θα σας επιστραφεί ειτε μέσω τραπέζης Πειραιώς αν εχετε αυτή τη δυαντότητα, ειτε μέσω PAYPAL. Αν δεν καλύπτεστε απο τους πιο πάνω αναφερόμενους τρόπους ειναι δική σας υποχρέωση να μας υποδείξετε το τρόπο επιστροφής των χρημάτων σας. Σε κάθε περίπτωση πιθανές τραπεζικές προμήθειες δεν επιστρέφονται. 

Ολα τα προιόντα μας εκτός των ατμοποιητών δοκιμάζονται για τη καλή λειτουργία τους. Επιστροφές προιόντων εξ' αιτίας υπαναχώρησης του πελάτη γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών απο τη παραλαβή τους μέσω της φόρμας επιστροφών του καταστήματός μας και εφ'οσον τα προιόντα μας επιστραφούν αχρησιμοποίητα. Τό κόστος μεταφορικών της επιστροφής γι' αυτά τα προιόντα αποτελούν ευθύνη του πελάτη. Αν διαπιστωθεί διάρρηξη της συσκευασίας απο τον πελάτη μετά την παραλαβή τους απο εμάς η επιστροφή τους δεν θα γίνεται δεκτή και ο πελάτης θα ειδοποιήται μεσω τηλεφώνου η email για αυτό το γεγονός, η τελική παραλαβή αποτελεί πλέον αποκλειστική και μόνη ενασχόληση και υποχρέωση του πελάτη και θα παραμένουν στο κατάστημά μας για 15 ημερολογιακές ημέρες. Μετά την παρελεύση αυτού του χρονικού διαστήματος και εφ'οσον ο πελάτης δεν ενδιαφερθεί και δε μας δώσει οδηγίες για την τελική αποστολή τους σε αυτόν θα διατίθενται πρός κλήρωση μέσω του φόρουμ των GREEKVAPERS( www.greekvapers.gr ). Πιστώσεις της αξίας των επιστρεφομένων προιόντων γίνονται μετά την παραλαβή και διαπίστωση οτι αυτά παρέμειναν αχρησιμοποίητα αμέσως μόλις τα παραλάβουμε. Το κόστος των μεταφορικών και λοιπών εξόδων δεν πιστώνεται επ ουδενί λόγο. Ειδικότερα επιστροφές ατμιστικών υγρών και αρωμάτων δε γίνονται δεκτές εφ' οσον αυτα εχουν αποσφραγιστεί δλδ εχει διαρηχθεί το πώμα ασφαλείας. 

Ολες οι τιμές μας περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Το σύνολο των προαναφερθέντων ορων αποδέχεστε αυτομάτως με τη τοποθέτηση οποιασδήποτε παραγγελίας στο διαδικτιακό μας κατάστημα.

Ειναι ευθύνη του πελάτη η γνώση ολων των όρων του διαδικτιακού μας καταστήματος. Ειναι υποχρεωτικό επίσης να διαβάσετε τη πολιτική μας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα.  

Πληροφορίες Προσωπικών δεδομένων

Αποδεχόμενοι το παρόν θεωρούμε οτι συμφωνείτε πλήρως.

 

Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος καθώς και η αγορά προϊόντων σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών.