Προσφορές

ΕΙΣΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΑΤΜΙΣΤΗΣ ; ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Κατ'αρχάς λίγα λόγια για τις ορολογίες που χρησιμοποιούμε στο ατμισμα. Οταν λέμε απόδοση γεύσης εννοούμαι πόσο κοντά αποδίδει το υγρό ο ατμοποιητής μας σε σχέση με αυτό που μυρίζουμαι απο το μπουκαλάκι καθώς και η εντασή της(πόσο ισχυρά τη γευόμαστε). Χτύπημα εννοούμαι πόσο εντονα αισθανόμαστε στο στήθος και στο φάρυγγα αυτό που αισθανόμασταν σαν καπνιστές(το βάρος που λέγαμε) καθώς και το αισθημα της ευφορίας που μας δημιουργούσε κάθε τζούρα. Αυτό το αισθημα που προανέφερα εξαρτάται απο τη ποσότητα της νικοτίνης που περιέχουν τα υγρά μας καθώς και απο την ικανότητα του ατμοποιητή μας να την αναπαραγάγει (μέσω της πυκνότητας του παραγόμενου ατμού). Οσο περισότερο αισθανόμαστε "βαρύ" τον ατμό τόσο περισότερο (με το ιδιο υγρό) λέμε οτι ενας ατμοποιητής εχει χτύπημα.  Οταν λέμε ποσότητα ατμού που παράγει ενας ατμοποιητής (το ντουμάνι) εννούμε ακριβώς οτι λέμε δηλαδή πόσο σύνεφο ατμού εκπνέουμε και πόσο πυκνό ετσι ώστε να αυθυποβληθούμε και ετσι να ικανοποιήσουμε το αίσθημα του καπνίζειν και στη προκειμένη περίπτωση του ατμίζειν. Χρηστικότητα σημαίνει το αυτονόητο, πόσο ευκολος ειναι στη χρήση ενας ατμοποιητής.

Στό τέλος της περιγραφής των ατμοποιητών στη κατηγορία "ΕΙΣΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΑΤΜΙΣΤΗΣ ΕΛΑ ΕΔΩ" θα παρατηρήσετε μια προσπάθεια βαθμολόγησής τους. Η βαθμολογία αυτή αφορά τη σύγκρισή τους με τον ατμοποιητή που χρησιμοποιώ εγώ (Steam Machine Σοκο ICE) και θεωρώ μετά απο σχεδόν οκτάμηνη χρήση σαν απο τούς λίγους πιστούς αναπαραγωγούς των υγρών μας. Ολες οι βαθμολογίες παράγονται μετά απο προσωπική χρήση και ειναι η δικιά μας υποκειμένική κρίση σε σχέση με τον ατμοποιητή που προανέφερα και ειναι η προσπάθεια μας να βοηθήσουμε αυτούς που θέλουν να εισέρθουν η ειναι καινούργιοι στο κόσμο του ατμίσματος. Τα προιόντα σε αυτή τη κατηγορία απευθύνονται ειτε στους νεοεισερχόμενους στο ατμισμα, ειτε σε αυτούς που δίνουν προτεραιότητα στη ευκολη χρήση των αντικειμένων που αφορούν το ατμισμα. Συσκεκριμένα πρόκειται για ατμοποιητές πανεύκολους στη χρήση (ξεβιδώνεις, τροφοδοτείς υγρό, βιδώνεις, ατμιζεις) που δέχονται και ανταλλακτικά τα οποία αλλάζουν πανεύκολα με τον ιδιο τρόπο περίπου που τροφοδοτούμε υγρό. Ολοι οι ατμοποιητές αυτής της κατηγορίας αποδίδουν μέτρια στους τομείς γευση και χτύπημα. Για τούς καινούργιους στο ατμισμα η σ αυτούς που το σκέφτονται σαν επιλογή ειναι ιδανικοί για να μπούν στο κόσμο του ατμίσματος και να δοκιμάσουν τι σημαίνει ατμισμα.

Μετά τη καταστροφή τους λόγω χρήσης περίπου στις 2-3 εβδομάδες (μαζί με τη χρήση ανταλλακτικών) αποτελεί μονόδρομο αν θέλουμε να ολοκληρώσουμε την εμπειρία μας στο ατμισμα και σιγά-σιγά να μειώσουμε η καταργήσουμε τη νικοτίνη στα υγρά μας η βουτιά στούς επισκευάσιμους. Επαναλαμβάνω οτι οσο καλοί και να ειναι κατασκευαστικά οι ατμοποιητές αυτης της κατηγορίας, ολοι προς το παρόν ειναι εξαιρετικά υποτονικοί στους τομείς γεύση και χτύπημα. 

Οτι προτιμήσετε σας εύχομαι ευάτμιστο

Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος καθώς και η αγορά προϊόντων σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών.